sobota 29. marca 2014

Arise- gélová maska + vyhodnotenie giveaway

Ahojte dievčatá :) Po veľmi dlhom čase som zas tu. Na facebooku som vám písala že tu dlhšiu dobu nebudem, pretože mám toho teraz veľa. Budem pridávať články, ale teraz nie tak často. Chcem sa vám ospravedlniť za to, že GA nebola vyhodnotená v termíne,ale konci článku nájdete výhercu.


Takže. Dnes mám pre vás recenziu na gélovú masku od značky Arise, ktorú mi zaslali na testovanie z careandbeauty.eu.
Kozmetika Swiss Alpine Cosmetic - je certifikovaná BIO kozmetika s výťažkami z alpských rastlín.
Kozmetika Swiss Alpine Cosmetic – bola vyvinutá v laboratóriu vo Švajčiarsku. Pozostáva z kozmetických produktov s výnimočnými vlastnosťami, ktoré sú biologické, ekologické, bez parabénov, bez minerálnych olejov a farbív.
V tejto kozmetike sa používajú rastliny zo švajčiarskej bio produkcie, pri ich pestovaní sa nepoužívajú pesticídy, rastliny sa zbierajú ručne. Pre optimálne zásobenie minerálnymi látkami sa používa iba voda z Álp.

V každom výrobku rady Swiss Alpine Cosmetic sa nachádza extrakt z plesnivca s vedecky dokázaným kozmetickým účinkom overeným v laboratóriách. Plesnivec účinkuje ako antioxidant, urýchľuje regeneráciu pokožky, blokuje voľné radikály, dodáva pleti hydratáciu, upokojuje citlivú pokožku a poskytuje účinnú ochranu proti urbárnemu stresu.

Plesnivec
rastie v ideálnom prípade vo výške 1.800 až 3000 metrov nad morom. Rastie len na vápencovom skalnom podloží na kamenistých pôdach. Je symbolom Álp a súčasne aj symbolom ochrany prírody.



Gélová maska
O produkte si môžete prečítať: 
Regeneruje, revitalizuje, osviežuje a zásobuje pleť kyslíkom. Gélová maska Arise je vhodná na unavenú, ochabnutú pleť. Nanáša sa na vyčistenú pleť, nechá sa pôsobiť 10 – 15 minút, potom sa zmyje vodou. Je to naozajstná omladzovacia kúra. Pre ešte lepší vypínací efekt naneste pár kvapiek Arise - séra pod masku. Používa sa raz až dvakrát do týždňa.
Hlavné účinné látky: SwissAlpine komplex, vypínacie esencie, bio voda z pomarančovníkových kvetov, kyselina hyaluronová, bio aloe vera.
Zloženie:AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL DENAT.*, PROPANEDIOL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), PARFUM (FRAGRANCE), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, GLUCOSE, ALCOHOL*, LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT*, BIOSACCHARIDE GUM-1, BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT*, THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT*, SODIUM HYALURONATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) LEAF EXTRACT*.
Balenie : sklenená fľaštička 50 ml
Cena: 31 €

krabička masky je jednoduchá a veľmi pekná
veľmi sa mi páčili tieto 3D kvety plesinca na krabičke
Nevedela som že sa vo vnútri ukrýva sklenená fľaštička. Myslela som si že maska bude v nejakom plastovom obale. Veľmi ma to prekvapilo a pôsobí to dosť luxusne.
Ak čítate môj blog dlhšie, viete že ja mám prírodnú a BIO kozmetiku veľmi rada. No masku na tvár som zatiaľ mala len bahennú (prírodnú) a ostatné boli z drogérky, z avonu alebo z oriflame.
Poviem vám, že keď som vyskúšala túto masku ostala som v nemom úžase. Viem, že BIO kozmetika neúčinkuje tak rýchlo ako kozmetika obyčajná. Ale všimla som si že táto maska, krásne hydratuje ,vyživuje pleť hneď po prvom použití.
Používam ju dvakrát do týždňa a nechám ju pôsobiť 15, niekedy aj 20 minút. Ak je pleť aknózna maska sa môže nechať na tvári aj dlhšie.

uzáver je pumpičkový
Maska má takú čudnú vôňu, pripomína mi hašlerky.:D ale možno to každému vonia inak. Je to svieža vôňa a pôsobí chladivo.
Konzistencia masky je gélová (nečakane :D) a množstvo, aké mám na ruke, stačí na jedno použitie.
Poďme si to zhrnúť:
plusy: okamžitá hydratácia, svieža  pleť, luxusné balenie, spevňuje a omladzuje pleť,miznú póry
mínusy: zatiaľ som žiadne nenašla :)
Gélovú masku od Arise vrelo odporúčam a ruky od nej preč tak ľahko nedám! Masku si môžete kúpiť -->TU<--zatiaľ je to najlepšia maska na tvár akú mám :) Ďakujem careandbeauty.eu :)


Vyhodnotenie giveaway
žrebovala nsom cez random.org :)
vyhral komentár s číííísloooom...
a to jeeee...
chvííľa napätiaaa.. :D
Mona recenzia :) srdečne víťazke gratulujem a už aj píšem mail. Vy baby, ktoré ste nevyhrali, nesmúťte, pretože v apríli vás čaká ďalšia GA :) Ďakujem za účasť. :)
Pekný deň :)






1 komentárov:

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena