štvrtok 27. februára 2014

AVON - Líčenie pre tínedžerky

Ahojte baby :)
Dnes tu mám pre vás opäť líčenie. Tak ma napadlo, že by som mohla spraviť nejaké ,, lacné" líčenie pre tínedžerky, ale pravdaže aj pre ostatné. Bude to jemnejšie líčenie bez linky. Keďže sa teraz už maľujú aj baby od 12 rokov, nemyslím si že by bola linka vhodná :)

P
Použila som len týchto 5 produktov a všetky sú z Avonu. Avon nie je až taký drahý, čiže asi nebude problém si kúpiť týchto pár výrobkov pre tie ktoré začínajú :)
Make up som zvolila Ideal Shade v odtieni Natural Beige. Baby (12-13r.) keď máte peknú pleť neodporúčam vám používať make-up, je to zbytočné! :)
Cena tohto make-upu je okolo 3,50€.
Púder som použila z rady Colortrend-zmatňujúci v odtieni Light. Tento púder používa moja 13 ročná sesternica a veľmi si ho chváli :) Cena : 3,90€
Keďže by asi nebolo zaujímavé dať si len špirálu tak som zvolila tiene tiež z rady Colortrend, ktoré ja mám už veľmi dávno a avon ich ešte má ale v novšom prevedení :) Toto je odtieň Hot Chocolate. Cena : 2,90€
Na riasy som použila moju obľúbenú špirálu Super Shock Max, ktorej cena je 3,50€
A na pery som nechcela použiť nič výrazné tak som použila len lesk na pery Plump Pout v odtieni pink nectar,  ktorý slúži na plnší vzhľad pier :) Cena : 3,90€.
Spolu to je 17,70€, čo podľa mňa nie je až tak veľa.. naozaj som sa snažila použiť tie lacnejšie a zároveň dobré produkty :)

A teraz vám ukážem výsledok :)
Make up + púder :) a blbé svetlo :D

Oči sa mi nepodarilo odfotiť tak, ako som chcela.. ale svetlejší tieň som naniesla do vnútorného kútika a od stredu viečka až po vonkajší kútik som naniesla ten hnedý :)

zas blbé svetlo ale :) Hádam to vidíte.. fakt je to podľa mňa veľmi pekné jemné líčenie :)

Dúfam že sa vám líčenie páčilo a určite mi napíšte či by ste ešte chceli líčenia a ak áno, aké? :)
Nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY! :)
Ahojtee :*


7 komentárov:

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena