utorok 11. februára 2014

LAB35 maska pre posilnenie vlasov + INFO

Ahojtee po dlllhom čase.. :)

Dnes som si konečne našla čas aj na blog, a to len z toho dôvodu že som dnes nebola v škole.. pretožee mi trhali zuub :((((( nikomu to neprajem, tú bolesť!!. Ale aspoň som si oddýchla a celý deň som ležala v posteli:)

Pred (ne)dávnom som písala recenziu na šampón od LAB35, ktorý mi na zrecenzovanie poskytol kallosshop.sk, s ktorým, ako dobre viete, spolupracujem.
A asi Vám je jasné že aj  masku, ktorú vám budem teraz recenzovať mi poslal kallosshop :))) Za čo pravdaže veeľmi ĎAKUJEM!! :))

Zatiaľ mám s výrobkami od Kallos len dobré skúsenosti, písala som už viac recenzii, čo určite viete ak ste mojim dávnejším čitateľom :)

Ale poďme už k recenzovaniu :)

Obal - jednoduchý, pekný, praktický... 
250ml

Čo by mala maska spĺňať:  Dodáva vlasom lesk, jemnosť a hebkosť. Nová zložka Keratrix obaluje vlasy ochranným filmom. 
Použitie: Po umytí vlasov masku naneste na polosuché vlasy, nechajte pôsobiť 5 minút a potom opláchnite.


Môj názor je že o vlasy by sme sa mali starať tak isto ako o pleť, nechty a telo.. Veď práve vlasy robia ženu krásnou a sú ozdobou každej z nás.
Ja, ak sa mám priznať, sa oveľa viac starám o vlasy ako o nechty.. čo je chyba, lebo by som sa asi mala starať o všetko rovnako.. No na vlasoch mi veeľmi ale veeľmi záleží, keďže som mala dlhé vlasy naposledy ešte keď som bola malá, teraz na svoje vlasy nedám dopustiť. Dĺžku mojich vlasov si môžte pozrieť v TOMTO príspevku. Plánujem napísať príspevok Starostlivosť o vlasy 2014, ale o tom potom ...
Určite sa starajte o svoje vlasy, pretože neskôr budete lutovať že ste tak nespravili..

Keď sa mi táto maska dostala do rúk a prečítala som si popis, povedala som si že ju musím hneď vyskúšať a recenziu vám napíšem až po dlhšom čase aby som ju mala poriadne otestovanú. Keďže je táto maska na suché, lámavé vlasy a pre ich posilnenie, je najlepšie ju používať v zimnom období.. vtedy sa naše vlasy najviac ničia...

Čo maska spĺňa: Jednoznačne vlasy chráni, to je jej najlepšia vlastnosť..chráni ich pred mrazom, pred teplom (žehlenie, kulmovanie..) a pred všetkým.. ja aj keď si nežehlím a ani nekulmujem vlasy často, sem- tam sa mi zachce a končeky sa mi lámu minimálne... určite za to môžem ďakovať tejto maske... masku nepoužívam po každom umytí, ale používam ju cca raz do týždňa.... maska vlasy krásne posilní a sú oveľa pružnejšie + ich nemám také suché..

Myslím si že už vám je jasné že táto maska sa mi zapáčila a že vám ju odporúčam a ako všetky výrobky od Kallos má super cenu a to -->2,39€ (smiešna cena, nie?) 
Masku si môžte zakúpiť -->TU<-- a určite sa pozrite aj pod ostatných produktoch..:)


Tak a na záver ešte info : domov mi dorazili už dva balíčky zo spolupráce a to od Nivei a od Crystaltatto ... vzorky od Nivei už testujem, pomáha mi v tom aj starká,keďže sú to krémy aj 50+.. a tetovania od Crystaltatto plánujem použiť o dva týždne na ples, určite vám to pofotím a napíšem článok..
Ďalej som vám ešte chcela oznámiť že chystám GIVEAWAY, no schválne chcem aby ste mi napísali o čo chcete súťažiť?? Kozmetika, bižutéria???.. 

Ešte jedna fotka z dnešného chillu :D

Mám stránku na fb, kde dávam všetky informácie ohľadom blogu čiže -->LIKE
a nezabudnite ma odoberať cez GFC

Ahojtee ;-*


2 komentárov:

  1. Tiež som toho názoru, že o vlasy sa treba stara rovnako ako o hocičo iné. Avšak na moje vlasy nezaberá nič .. sú stále také nijaké, suché .. čudné :/ Ale rozhodne urob článok ako sa staráš o vlasy ty :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite urobím ;-)) a tam vám popíšem všetky produkty, ktoré používam, dúfam že ti to pomôže :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena