štvrtok 20. februára 2014

New in #3

Ahojte dievčatá! :)

Dnes mám pre vás príspevok takto vo večerných hodinách.. :) a ako už asi z názvu vidíte-bude to New in #3
Takéto príspevky si ja na blogoch pozriem veľmi rada, dokonca sú moje obľúbené a zo štatistík môjho blogu vyplýva že aj tu sú najčítanejšie príspevky New in. :)
Dnes toho nebude veľa, ale z toho hľadiska že som si toto všetko kúpila tento týždeň tak áno :D

Tak tu máme tých pár produktov.. 

Gliss Kur regeneračný balzam na vlasy- určite tento balzam všetci poznáte, pretože je to ten najlepší balzam aký existuje, predošlé balenie som mala to žlté a toto je na suché a poškodené vlasy s komplexom keratínu..cena sa pohybuje okolo 3-4€ určite vyskúšajte!
Balea Professional šampón na poškodené vlasy s olejom- ak sledujete stránku môjho blogu na facebooku, tak určite viete že Balea produkty, ktoré sú na fotke mi dorazili len dnes v rámci spolupráce s DM drogeriou, ale šampón vonia krásne, som zvedavá aký bude :) bude recenzia!
Balea Professional vlas. olej na poškodené vlasy- produkty budem používať spolu,pretože ńa šampóne píšu že má vtedy silnejší účinok, všetko sa dozviete v recenzií :)

Linteo odličovacie obrúsky s extraktom harmančeka a aloe vera - tieto mám prvý krát, kupovala mi ich mamina a netuším koľko stáli, ale určite neboli drahé :) kupované v Tescu :)
CC korekčný tónovací krém s SPF20- novinka z Avonu, vlastne ani neviem čo sem mám napísať..som rada že ako avon lady som zaň dala len 2,30.. niesom z neho nadšená.. pochopoila by som ešte to, že nekryje, to mi až tak nevadí, ale že sem-tam zanecháva tmavé fľaky, vydrží maximálne 3 hodiny tak to sa mi veľmi ale veľmi nepáči! Som z neho celkom sklamaná, aj keď ho používam, ale musím ho poriadne zafixovať púdrom. Ak ho chcete vyskúšať, kupujte len v zľave!

Rúžobalzám(:D) v týčinke od Alverde - toto je to naj, čo doma na pery mám!! Nude farbu som si kupovala v utorok a dnes už som si bežala po ďalšiu, nedá sa im odolať!
Dosť nekvalitná fotka, ale chcela som vám len ukázať koľko málo je v tej tyčinke.. ak sa to dá vysunúť tak mi prosím vás napíšte ako :)
Svetlejšia je v odtieni 20 Nude a tmavšia je 30 Red...
 Kúpila som ich v zľave za 1,59€ (ks), jediné mínus je fakt len to množstvo.. :)
Na perách som si odfotila len červenú, a veľmi sa mi páči!! :)
Nude odtieň je úplne matný, čo je super... v zľave boli asi z dôvodu že mali už len pár kúskov, určite vyskúšajte!
Mono očný tieň S-he- tento tienik som si kupovala, lebo idem v sobotu na ples a chcem sa nalíčiť do zlata a chcem to skombinovať čiernou.. ak sa mi to podarí, čakajte líčenie :)
Tienik stál 0,95€, nechápem prečo som si tieto tiene nikdy nevšimla, sú krásne pigmentované a dobre držia :)

Posledný produkt je lak na nechty 5in1 od Miss Sporty- súrne som už potrebovala nejaký lak na starostlivosť, lebo mám len jeden- na rast nechtov, na fotke ho mám práve na nechtov.. pekne sa nechty lesknú, sú pevné a nelámu sa.. cena sa pohybuje okolo 2€. odporúčam!!

Baby, to je všetko z New in :).. chcela by som ešte poďakovať tímu drogerie DM, že mi poskytli šampón a olej na vlasy na zrecenzovanie :)!
Dúfam že sa vám príspevok páčil. Ahojtee :-*










2 komentárov:

  1. Ten Gliss Kur je fakt klasika - ja som ho zbožňovala a určite sa k nemu ešte vrátim, len teraz používam iné :)) Ale ináč super nákupy! :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, je fakt super. :) .. v poslednom čase mám pocit že strašne veľa vecí potrebujem, ale to si len namýšlam, lebo vždy objavím nejaký super e-shop :DD

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena