sobota 7. decembra 2013

New in #1

Ahojte baby! :)
Dnes tu mám pre vás new in.. Bude to len kozmetika, pretože som si žiadne oblečenie ani nič iné nekupovala. Tento článok som vôbec neplánovala, pretože som ho vlastne chcela napísať na koncom decembra (po Vianociach) a už aj s vianočnými darčekmi. Ale keďže mám toho dosť už aj teraz a to je za nami ešte len prvý týždeň nového mesiaca,decembra. :) Predpokladám že druhá časť bude nejak v strede decembra a potom ďalšia bude po Vianociach ( aj s darčekmi).

Už som sa príliš rozkecala :D Tak poďme na to!

Ako prvú novinku vám predstavujem- sneh :D Konečne už aj k nám Perinbabka zavítala a dopriala nám troška snehu :) Je super ,keď sa hneď ráno pozriem von a vidím túto krásu, aj keď viem že o pár dní mi bude sneh už liezť hore krom :D

Tak, je toho vážne dosť, nie? :D
Podotýkam že niektoré veci som kupovala aj posledný novembrový týždeň, ale nestihla som vám ich ukázať..A ešte že tu budú produkty , ktoré som dostala k testovaniu :)

Ako prvé vám predstavím dva produkty od Kallos, z radu LAB 35, ktoré som dostala na testovanie. Poslali mi šampón a masku na suché,lámavé vlasy. Šampón som zatial použila raz, a nemôžem povedať žiadne negatíva.Tie, ktoré poznáte kallosshop.sk, viete že táto vlasová kozmetika je veľmi lacná, a tetraz ešte majú aj predvianočné zľavy, určite sa to oplatí. Určite na tieto dva produkty bude recenzia, len vám ešte neviem povedať kedy presne. Masku možte kúpiť -->TU<--, za 2,39€ a šampón -->TU<--, za 3,39€.

Ostávame pri vlasovej kozmetike. :)
 Začnem zľava. Capillan, vlasový aktivátor,ktorý ošetruje vlasovú pokožku,zabraňuje vypadávaniu vlasov a podporuje rast. Je to čisto prírodný produkt (český) , obsahuje výťažky z rumančeka,hamamelisu a myrhovníka. Dá sa kúpiť len v lekárni,približne za 4,80€.
Ďalší produkt, ktorý určite poznáte je 3 minute miracle recnostructor od Aussie (hĺbkový balzám),vonia po žuvačke, ako všetky produkty od Aussie.Kúpila som si toto malé balenie v DM za 2,79€, chela som ho vyskúšať a určite si kúpim aj veľké! (bude recenzia)
A posledný z vlasovej kozmetiky je expresný regeneračný kondicionér od Gliss Kur.Jeden práce používam (žltý) a teraz som si kúpila oranžový, ktorý je na suché a poškodené vlasy s komplexom tekutého keratínu.Som veľmi spokojná aj stým žltým (na dlhšie vlasy náchylné na štiepenie), takže určite budem aj stýmto. Cenu si nepamätám vôbec ale kupovala som ho v akcií.
Včera som si kúpila tento krém na ruky v DM od Balei.Šla som len okolo tak som si povedala že nakuknem a vedela som že s prázdnymi rukami neodídem, ako vždy. :D
Tento krém bol medzi novinkami a má chrániť ruky aj v extrémnych podmienkach (chlad, namáhanie..)
Obsahuje olej baabssu. 
A zatiaľ žiadne mínus, mala som miestami pocit ako by mi ruky zahrial a keď fúkal vietor tak sa mi hneď nevysušili.
Cena: 1,15€
Ďalšou vecou je labello,teraz vás možno trošku zaskočím ale je to moje prvé labello. Ja vlastne ani neviem prečo som si ho doteraz nekúpila, len som ho tak zahlaidla v tescu a bolo vv košíku :D A ešte k tomu bolo v akcií len za 1,49€.
Mám vôňu cherry a má aj jemný červený odtieň na perách.Má v sebe aj ligotavé pigmenty a na perách to pôsobí aj ako peeling,veľmi to pomáha na popraskané pery. :)
Včera som som si kúpila aj lak. Išla som okolo nechtového obchodu a tento lak mi veľmi padol do oka. Je to taká vínová až bordová farba s trblietkami,. Na nechtoch som ho ešte nemala a plánujem si ho dnes dať. Nebudem vám sem písať odtieň, keď neviem aká je to značka :D 
Cena : 1,79€
Toto sú posledné tri veci, ktoré som kúpila extrémne lacno.
Všetky tri produkty sú Adidas, kupovala som ich DMke :)
Zľava-Adidas anti-perspirant (48h),protect mineral actives,cena: 0,99€ (úžas!!)
Adidas floral dream (24h), cena : 0,89€ (úžas!!)
Adidas  anti-perspirant (gulička) for men,cena: 0,85€(a tu už som skoro odpadla)
Netuším prečo mali v DM takéto zľavy na niektoré produkty adidas, ale veľmi sa to oplatí.
Keď si to tak vezmem zaplatila som vlastne za tri produkty toľko, koľko obyčajne stojí jeden.:)
Neviem vám povedať vône ani nič, pretože som ich nevoňala a niekomu ich podarujem na Vianoce. Určite sa chodte pozrieť do vašej DM,pretože to veľmi berú! :))

To je všetko!
Dúfam že sa vám článok páčil, máte nejaké skúsenosti s niektorým produktom?
Nezabudnite ma sledovať cez GFC,  keď budem mať 100 odoberateľov vyhlásim veľkú GIVEAWAY!

Ahojtee ;-*
R.



4 komentárov:

  1. Krásny článok,no aj já mám nieké vecičky z Gliss Gur a môžem pochváliť výborné kukni na mojom článku.A labelo mám ho,strašne chutne vonia na spapanie,hydratuje,a perý sú hebké a jemné a voňavé.No sprej...adidas sú úžasné♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O té značce LAB 35 jsem v životě neslyšela...díky za tip :)

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena