streda 11. septembra 2013

AVON- spectra lash mascara

Pekný večer.Pekný

Mám tu pre vás ďalšiu recenziu. Píšem ju takto večer, lebo neviem či zajtra budem mať čas a koľko toho budem mať na učenie. Tak poďme na to . :)
Tentokrát vám budem recenzovať špirálu od Avonu - spectra lash. Myslím si že väčšina z vás vie o ktorú sa jedná.

 Na tejto špirále je zaujímavé to, že si viete nastaviť akochcete mať riasy husté. Ja ju mám nastavenú vždy na dvojke a to podľa mňa úplne stačí. :)
Má takúto obyčajnú kefku, s ktorou sa dobre nanáša. Na mihalniciach mi vydrží celý deň a vôbec neopadáva, krásne vytočí, zahustí a predĺži mihálnice, som s ňou veľmi spokojná a neľutujem že som si ju kúpila. :) Stalá 7,60 €  a myslím že je v aktuálnom katalógu Avon už posledný krát v ponuke! Čiže šup-šup kúpiť si ju a určite to neoľutujete. :)
Tu sú fotky :) myslím si že na tej dvojke to úplne stačí. A ja si ešte dávam tenkú linku( kt.na fotke nemám), a vyzerá to perfektne. Máte tiež nejaké skúsenosti s Avon spectra lash mascarou? :)






4 komentárov:

  1. Škoda, že tie fotky kde máš nanesenú riasenku je malá :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Snažila som sa ju zväčšiť no nešlo to. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto riasenku som si kúpila v avone za 3,60 ale že by som s ňou bola nejak veľmi spokojná nie :) v tejto cene ako si ty napísala, si si mohla kúpiť nejakú oveľa lepšiu drugstore špirálu. :) Táto ti riasy strašne lepí. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj. :) Áno lepí.Máš pravdu, ale mne ich perfektne vytočí a predĺži a používam ešte jednu od Avonu ktorá jelen taká na prečesanie a tá mi potom riasy krásne oddelí a vyzerá to dobre ;-))

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena