nedeľa 22. septembra 2013

Čo som si kúpila

čauteee. :)
Hlásim sa vám po dlhej dobe. Prepáčte že som nič nepridávala ale mala som veľa písomiek v škole atď.. Už sa pokúsim byť aktívnejšia :)
V tomto príspevku vám ukážem čo som si kúpila za posledný týždeň. Som si istá že som na niečo zabudla, no nevadí.
Tak tu to máme. :)

Takže prvá vec je kúra pre posilnenie vlasov s obsahom arginínu a keratínu. V príspevku ,,starostlivosť o vlasy" som vám spomínala šampón, ktorý používam a bol to ten s arginínom a keratín a tak som sa rozhodla že keďže je super objednám si k nemu aj túto kúru na vlasy. :) Použila som ju zatiaľ len raz, čiže vám ju ešte veľmi zrecenzovať neviem ale všimla som si že mám vlasy jemnejšie. V budúcnosti vám o nej uričte napíšem podrobnejšie. Aha a zabudla som že je z Avonu a stála 3,30€ .
Schauma- suchý šampón. Tomuto sa teším asi najviac. Už dávno som ho chcela, no keď som prišla do drogérky nejak mi to vyšlo z hlavy a kúpila som si niečo úplne iné,hahaha.:) No potom si  napísala do mobilu poznámku a už som na to nezabudla. Veľmi som rozmýšlala či si ho kúpiť mám, bolo tam viac druhov, napr aj Balea a to bolo väčšie aj lacnejšie balenie. No na tento suchý šampón som čítala veľa recenzií a vo všetkých bolo písané aký je dobrý , tak som ho teda vzala.  Je to 150 ml balenie a stál 3,99€ a neľutujem to! Vlasy sa mi nemastia rýchlo ale aj tak sa mi zíde, pretože keď si vlasy žehlím, tak sa mi mastia rýchlejšie.. A vážne funguje, nechá mi vlasy svieže a také..ľahkéé ;-)).. Vôbec nezanecháva vo vlasoch ten biely ,, prach" , ako ten čo som mala z Oriflame. som s ním veľmi spokojná . :) Určite ho vyskúšajte.
Ďalšia vec je táto maska na vlasy s keratínom a mliečnym proteínom z eshopu kallosshop.sk. Ešte som ju neskúšala ;-) Chystám ns aju vyskúšať dnes, určite vám potom napíšem :) Ale v popise je písané toto : Vďaka regeneračným schopnostiam aktívnych látok maska obnoví prirodzenú štruktúru vlasov. Vyživuje, chráni, posilňuje suché, lámavé vlasy. Pri pravidelnom používaní budú vlasy jemné, ľahko rozčesateľné a navráti sa im lesk. Dúfam že bude dobrá. :) Už sa na ňu veľmiiiii tešíím.. Objem : 275 ml. Cena: 1,59 €
Ako ďalší je tu odličovač od Avonu -Extra lasting. Má akoby dve ,, hladiny" ( vidno to ja na fotke) , asi obsahuje nejaký olej alebo čo..:D Jeho cena bola myslím 2,50€. Odlíči úplne skvele! Je to asi ten najlepší odličovač aký som kedy mala! Nezanechá pleť suchú,nelepí,neštípe pleť ani oči! proste jednička. Odporúčam jednoznačne!
A posledná vec je tento korektor od Avonu. Na krytie červených škvŕn alebo na zapálené vyrážky.Došiel mi nedávno  a použila som ho asi 2 krát.. Mne sa vôbec nezdá že by kryl.Ale vôbec! Keď ho nanesiem na vyrážku a začnem ho roztierať tak sa úplne vytratí. Určite ho ešte budem skúšať a uvidíme či zmením názor.. Jeho cena je myslím okolo 2€..ja by som ho určite neodporúčala ale možno vám sadne. ;-)

Teraz ma akurát napadlo že ešte mám pár vecičiek z dekoratívnej kozmetiky na ktoré som zabudla :D Ale o tom asi na budúce.
Majte sa. :)





2 komentárov:

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena