štvrtok 26. septembra 2013

Miss sporty-Pump up booster

Pekný štvrtkový večer..:)
Tento post tu mal byť už okolo šiestej, prepáčte no niečo mi do toho prišlo..
Pred tým ako začnem vám chcem povedať že ten lak od Dermacol sa mi zatiaľ ešte len trochu zošúchal ale to sa doplní, ináč super!! :)
Dnes to bude o produktoch od Miss Sporty. Táto značka nepatrí medzi moje obľúbené odvtedy ako som si od nich kúpila BB cream Morning baby, ktory mám ešte stále plný a asi aj navždy ostane plný, vôbec ho asi nevyužijem pretože je natoľko zlý... No keď som uvidela tú novú špirálu a jej cenu povedala som si že to vyskúšam :) A včera som si kúpila aj linku. :) Tak som sa rozhodla že vám o nich napíšem.
             Veľmi ale veľmi sa mi páči farba ich obalu! Už to ma chytilo..haha :)
Tak najprv špirála.
Nebudem vám klamať, ale už viem prečo má takú nízku cenu..Aj kefka mi prišla hneď taká jednoduchá a taká že som už vedela že s ňou nebudem spokojná.. No zlepuje mi mihálnice, tvoria sa tie malé gulôčky čierne a trošku opadáva.. Ale nevadí, vyskúšala som ju, možno ju ešte niekedy použijem..alebo ju niekomu podarujem.. Za mňa NIE! 
Linka presný opak!! Nezobrala som si bloček ale myslím že stála 1,79€..smiešna cena :DD No má perfektný aplikátor,riadne čiernu farbu, neotláča sa, nemizne, proste jednotka! A viem si konečne spraviť aj tenkú linku :) Som veľmi spokojná a odporúčam ju! :))
A čo vy?
Skúšali ste ich tiež?
 Aký je váš názor? 
Pekný zvyšok večera. :)


4 komentárov:

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena