pondelok 25. novembra 2013

Ako na suché a popraskané pery

Ahojte ;-)
Aký ste mali deň? Ja som cestou domov skoro zamrzla a k tomu sa mi ešte strašne vysušili pery a ja šikula sm si zabudla doma balzam..( ako inak).. tak ma napadlo,že by som vám dnes mohla napísať čo mne pomáha v týchto mrazivých dňoch na vysušené a popraskané pery.

Vybrala som tieto štyri produkty, ktoré najviac používam v tomto období.
Balzamov existuje nespočetné množstvo a mám zopár vyhliadnutých, ktoré by som určite chcela vyskúšať ( napr.od Biodermy)








Začnem ,,tyčinkovými" balzammi, ktoré sú pre mňa praktickejšie a mám ich oveľa radšej.
Týchto tyčinkových balazmov mám asi 7, ale najviac používam tieto dva + ešte mám jeden v školskom peračníku (od Oriflame).
1.Avon naturals-watermelon-tento balzam som vám už v spomínala v príspevku o produktoch na pery.Krásne hydratuje a vyživuje pery.
Mínusom je že na perách veľa nevydrží. Cena: 1,50€
2.Hojivý balzam na pery od Oriflame-vlastne je to hojivý zázrak v tyčinke. Mám ho už málo-->viď. foto :)


1.Hojivý zázrak(Oriflame)- balzam, ktorý je dobrý na suché pery, lakte, ruky...určite tento balzam všetky poznáte. Ja ho používam aj na nos,keď som chorá. Cena tohto balzamu je 8€ ale veľakrát býva v akcií aj za 2€
2.Univerzálny balzam(Avon)- balzam s broskyňou a výťažkami bavlny.Tento balzam má krásnu broskyňovú vôňu, no nie je dostatočne mastný. Tiež sa môže použiť aj na suché, ruky a lakte..Najprv ma na perách strašne pálil ale pravidelným používaním to prešlo.Balzam je v rôznych vôňach. Cena tohto balzamu je 1,50€

Ak by som si mala medzi týmito štyrmi balzamami vybrať, určite vyhrá tento, pretože tak ako hydratuje tento balzam nehydratuje žiadny, ktorý mám.

A to čipkované, čo je v pozadí je môj nový stojan na štetce, ktorý mi prišiel minulý týždeň ;-))
Veľmi by som ešte chcela vyskúšať BIO kokosový olej, o ktorom som už čítala na viacerých blogoch a dnes som sa už bola mrknúť na cena v DMke ;-)
Dúfam že sa vám článok páčil :)
Aké balzamy používate vy v tomto chladnom období?
Ahojtee ;-*

6 komentárov:

  1. Mám ten od Oriflame a chcela by som ten od Avonu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam oba a su vazne super :)

    Pozyvam na NAJ giveaway o GUCCI RUSH,75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nad balzamom od biodermy som už aj ja rozmýšľala ale zatial ich mam dosť jediny ktorý nemam je ten červeny a akurat som minula ten od oriflame v tyčinke:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si ten od oriflame v tyčinke neviem vynachváliť. :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý jeden komentár a budem sa snažiť odpovedať na všetky :)

© Everything about my world , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena